Solpaneler till kampanjpris

Boka ett kostnadsfritt besök och få en skräddarsydd offert från Solsave.

90 000:-

Pris efter grönt avdrag.
För färre eller fler paneler erbjuder vi en anpassad offert.
Ring 0735-062919 / 0733-357818 eller maila info@solsave.se

Kontakta oss idag för att boka ditt kostnadsfria besök

Att investera i solceller kan vara ett stort beslut. För att hjälpa dig att ta ett välgrundat beslut, erbjuder Solsave för att ta fram ett erbjudande baserat på dina behov. Genom ett hembesök kan vi undersöka ditt hems potential för solcellsinstallationer. Detta gör det lättare för dig som vill investera i solceller att fatta välgrundade beslut. Våra erfarna tekniker kommer att bedöma ditt tak och diskutera alternativ för att maximera din solpotential.

Vi på Solsave vill hjälpa dig att spara pengar samtidigt som du investerar i en mer hållbar framtid. Genom att boka din installation nu kan du spara pengar och få ditt system installerat i god tid för att ta vara på soliga dagar under sommaren. Kontakta oss idag för att ta del av detta fantastiska erbjudande!

Kort väntetid - 4-6 veckor till installation

Vi förstår att du vill ha ditt solenergisystem installerat så snabbt som möjligt. Därför kan du vara trygg i vetskapen om att vi på Solsave strävar efter att ha korta väntetider för installationer. Normalt tar det bara 4-6 veckor från det att du bokar tills installationen är klar. Vi arbetar hårt för att säkerställa att installationen går smidigt och effektivt, så att du kan börja dra nytta av ditt nya solenergisystem så snabbt som möjligt.

    Hör av dig så hjälper vi till!

    Kontakta oss via formuläret så återkopplar vi inom 24 h. Är du intresserad av att få en offert från oss eller har du frågor kopplat till din fastighet. Ange namn, e-postadress samt telefonnummer så blir det lätt för oss att kontakta dig, du kan även lämna ett meddelande.