Varför välja solsave

Varför välja Solsave?

Solceller höjer värdet på hus

Att det är en bra investering att installera solceller, både för plånboken och miljön, är inget nytt under solen. Dels har solcellerna sjunkit i pris senaste åren, dels får du som husägare en bra slant för den el du säljer tillbaka till elbolaget. Nu visar det sig också att hus med en solcellsanläggning på taket ökar i värde, i snitt med hela 14 procent.

Spara pengar på solel

Solceller på taket är det bästa sättet att spara pengar långsiktigt. Att köpa solceller är en investering då det också ökar värdet på ditt hus vid en försäljning. Du minskar dina fasta månadskostnaderna när du investerar i solceller, vilket är något som många husspekulanter ser positivt på när de ska köpa nytt hus.

Er solcellsexpert

Solsave är en trygg och erfaren helhetspartner som gör era solcellsplaner till verklighet. Vi har egen specialiserad personal för varje steg i processen – från förstudie och investeringsstödsansökan till installation och driftsättning av er egen solcellsanläggning. Vi hjälper allt från stora företag, lantbruk och bostadsrättsföreningar, till enskilda villaägare att göra lönsamma och säkra investeringar i solceller till rätt pris.

Kontakt

Kontakta oss för att veta mer

    Hör av dig så hjälper vi till!

    Kontakta oss via formuläret så återkopplar vi inom 24 h. Är du intresserad av att få en offert från oss eller har du frågor kopplat till din fastighet. Ange namn, e-postadress samt telefonnummer så blir det lätt för oss att kontakta dig, du kan även lämna ett meddelande.