Solcellspaketen från Solsave

Vi ger dig som vill ta första steget mot ett hållbart och ekonomiskt smart energisystem hela kompletta lösningar som är skräddarsydda för ditt hus och dina behov.

Vi ger dig en komplett solcellsanläggning

Solcellspaketen innehåller alla delar som krävs för att installera ett komplett solcellsanläggning. Solsave levererar alla delar som krävs, inklusive solcellspaneler, inverterar, omvandlar, kablar, säkringar, montagefästen och annat, för att få igång din solcellsanläggning.

Solsave levererar alla delar som krävs, inklusive solcellspaneler, inverterar, omvandlar, kablar, säkringar, montagefästen och annat, för att få igång ditt solcellsanläggning. På Solsave.se kan du också hitta ytterligare information om solcellspaneler och annan energiutrustning, inklusive våra fördelar med solceller som ett ekonomiskt smart energisystem. Genom att installera solceller kan du minska ditt energiförbrukning, hålla nere dina elräkningar och samtidigt bidra till en hållbar miljö. 

BEFORE WE START

Följ med oss på resan mot ett hållbart samhälle med kraft från solen

Solsave är en trygg och erfaren helhetspartner som gör era solcellsplaner till verklighet. Vi har egen specialiserad personal för varje steg i processen – från förstudie och investeringsstödsansökan till installation och driftsättning av er egen solcellsanläggning. Vi hjälper allt från stora företag, lantbruk och bostadsrättsföreningar, till enskilda villaägare att göra lönsamma och säkra investeringar i solceller till rätt pris.

25 års effektgaranti

Vi erbjuder kompletta installationer av solceller och endast produkter med lång garanti och hög kvalitet.

Mer än solpaneler

Få ut mer av dina solceller genom att lägga till laddbox, solcellsbatteri och elavtal som fungerar sömlöst med varandra.

Köp eller leasa

Välj mellan att köpa dina solcellsanläggning eller att leasa till fast månadskostnad där service ingår.